Huiskamerconcerten

Wil je ook lekker op je bank genieten van een uniek live concert in je eigen huiskamer ? Boek een huisconcert !

Je hoeft er niet op uit om buitenshuis entertainment te zoeken. Nodig een artiest  uit om bij jou thuis een unieke performance te geven. Want levende muziek komt het best tot haar recht in een intieme setting met een stil, aandachtig publiek.  

Ervaar de passie van de muzikant aan den lijve. Beleef van dichtbij : De expressie van de zangeres, de grepen van de gitarist, de luchtstroom van een fluit, de roffel op een trom. 

Samen met vrienden, familie, netwerkrelaties, muziek en cultuurliefhebbers genieten van een exclusief muziekoptreden. Met een drankje, hapje en naderhand wellicht een babbeltje met de muzikant. Wat een mooie manier om samen te zijn.

Een huiskamerconcert van Tamara Maria is een bijzondere belevenis.

De zangeres schitterde op veel cd’s en podia zoals het North Sea Jazz festival. Tamara’s roots herbergen een schat aan culturen uit windstreken die doorklinken in alle liederen die zij zingt. Met haar warme stem voert ze je mee naar exotische oorden.

Tamara Maria heeft zich gespecialiseerd in latin jazz en wereldmuziek waaronder Braziliaanse muziek, bossa nova, Portugeestalige muziek, fado en Spaanstalige muziek.  Ook flarden uit India, Indonesie, Polynesie en Kaapverdie, komen voorbij.

Elke klank, elke ademtocht, zucht, tokkel of strijk, gebeurt “hier en nu” in jouw eigen huiskamer en jij zit op de eerste rij.

Wil je je door Tamara Maria laten verrassen en meenemen op een muzikale reis ? 

Boek een huiskamerconcert van Tamara Maria en kies uit verschillende thema-concerten : 


 Bossa Nova Huiskamer concert

 Fado Huiskamerconcert

 Wereldmuziek Huiskamerconcert  

 Droomreis Huiskamerconcert

 Vintage Huiskamerconcert 

huiskamerconcert, huiskamerconcerten, huiskamer optreden, live muziek, livemuziek in huis, huisconcert, tamara maria , bossa nova, thuisconcert, huiskamervoorstelling

Tamara Maria Huiskamerconcert

huiskamerconcert, huiskamerconcerten, huiskamer optreden, live muziek, livemuziek in huis, huisconcert, tamara maria , bossa nova, thuisconcert, huiskamervoorstelling

Tamara Maria Huiskamerconcert