Huiskamerconcert, Fado, Fadomuziek, Fadozangeres, Fado Zangeres, Tamara Maria, Bossa Nova, Huiskamer concert, Fado Huiskamerconcert

Huiskamerconcerten

Wil je ook lekker op je bank genieten van een uniek live concert in je eigen huiskamer ? Boek een huisconcert !

Je hoeft er niet op uit om buitenshuis entertainment te zoeken. Nodig Tamara Maria uit om bij jou thuis een unieke performance te geven. Want levende muziek komt het best tot haar recht in een intieme setting met een stil, aandachtig publiek.

Ervaar de passie van deze warmbloedige muziek aan den lijve.

Samen met vrienden, familie, netwerkrelaties, muziek en cultuurliefhebbers genieten van een exclusief muziekoptreden. Met een drankje, hapje en naderhand wellicht een babbeltje met de muzikant. Wat een mooie manier om samen te zijn.

Een huiskamerconcert van Tamara Maria is een bijzondere belevenis.

De zangeres schitterde op veel cd’s en podia zoals het North Sea Jazz festival. Tamara’s roots herbergen een schat aan culturen uit windstreken die doorklinken in alle liederen die zij zingt. Met haar warme stem voert ze je mee naar exotische oorden.

Tamara Maria heeft zich gespecialiseerd in latin jazz en wereldmuziek waaronder Braziliaanse muziek, bossa nova, Portugeestalige muziek, fado en Spaanstalige muziek. Ook flarden uit India, Indonesie, Polynesie en Kaapverdie, komen voorbij.

Elke klank, elke ademtocht, zucht, tokkel of strijk, gebeurt “hier en nu” in jouw eigen huiskamer en jij zit op de eerste rij.

Wil je je door Tamara Maria laten verrassen en meenemen op een muzikale reis ?

Boek een huiskamerconcert van Tamara Maria en kies uit verschillende thema-concerten :


Bossa Nova Huiskamer concert

Fado Huiskamerconcert

Wereldmuziek Huiskamerconcert

Droomreis Huiskamerconcert

Vintage Huiskamerconcert

huiskamerconcert, huiskamerconcerten, huiskamer optreden, live muziek, livemuziek in huis, huisconcert, tamara maria , bossa nova, thuisconcert, huiskamervoorstelling

Tamara Maria Huiskamerconcert

Terug naar de huiskamer

"Bij het huiskamerconcert prevaleert echt fysiek contact boven online zichtbaarheid. Het kleinschalige concert is de perfecte manier om het internet te omzeilen, echt fysiek contact te organiseren tussen muzikant en muziekliefhebber en de muziek terug te brengen naar de plek waar de platenspeler ooit kleur gaf aan de dagen. Midden in de huiskamer. Bij deze doe ik dus graag een oproep. Leg je mobiele telefoon weg. Klap je laptop dicht. Vraag al je vrienden langs te komen en nodig je favoriete lokale muzikanten uit een keer bij jou thuis te komen spelen....."

door Stan Vreeken

Lees de rest van dit artikel uit De Volkskrant


‘Verbinding tussen kunst & cultuur en het sociale domein wordt steeds belangrijker’

Lees de rest van dit artikel op de site van Movisie.