Bossa Nova Tuin Concert & Bossa Lounge achtergrondmuziek voor openlucht.

Boek een Bossa Nova Tuinconcert of Bossa Lounge Achtergrondmuziek bij een feestelijke of openbare gelegenheid buiten.

Tamara Maria zingt bossa nova concertmuziek of bossa lounge achtergrondmuziek.

Boek Bossa Nova livemuziek de meest ideale muziek voor in de tuin en open lucht. 

Bossa Nova muziek is ideale zwoele zomerse livemuziek voor in de tuin en in de open lucht. Zangeres Tamara Maria zingt bossa nova muziek op authentieke wijze, begeleid door een gitarist of muziek duo. Deze warmbloedige latinmuziek ligt aangenaam in het gehoor en wordt vertolkt op een passend geluidsvolume, dus nooit te luid voor de omgeving. Dat maakt Bossa Nova bij uitstek geschikt als openlucht live muziek. Bossa Nova muziek is geschikt als concertmuziek of als sfeervolle achtergrondmuziek op feestelijke gelegenheden zoals bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag, barbecue, tuinfeest.

Bossa Nova : Concertmuziek.

Het Bossa Nova Concertprogramma bestaat uit alle klassieke bossa nova liederen. Prachtige gedichten van de Braziliaanse dichter Vinicius de Moraes op muziek van de legendarische componist Antonio Carlos Jobim. In dit concertprogramma komen de vele gezichten van Bossa Nova aan bod. Van bitterzoete liefdesverdriet en  heimwee tot gepassioneerd en lyrisch. Op authentieke wijze vertolkt door bossa nova zangeres Tamara Maria. 

Bossa Lounge : achtergrondmuziek.

Bossa Lounge is de achtergrondmuziek variant van Bossa Nova en is geschikt voor een tuinfeest, bruiloft, receptie, verjaardag, jubileum, barbecue, brunch of diner.  Deze livemuziek is een aangename cocktail van bossa nova, lounge, jazzy, smooth pop, latin, braziliaanse, spaans en ballads. Boek bossa en lounge zangeres Tamara Maria samen met gitarist of pianist of een livemuziek duo of livemuziek trio.  

Bent u geinteresseerd in een Bossa Nova Tuin Concert of Bossa Lounge achtergroundmuziek ?