Nieuwe Aarde

Dans & Klank meditatie.

Geinspireerd door Christina von Dreien

"De volmaakte wereld is een wereld vol vrede en gelijkwaardigheid en respect en saamhorigheid.

Een wereld waarin we elkaar helpen en delen wat we hebben en iedereen doet waar hij goed in is en wat hij het beste kan.

Een wereld waarin we spelen, dansen en plezier maken."


Met dit verlangen in ons hart, gaan wij weer meditatief dansen en vrijelijk klinken. We laten onze liefdeskracht en manifestatie-energie stromen dansen en klinken we zoals we zijn.

Terug naar vrij dansen en zingen.

Als peutertje hield ik van dansen. Ik danste wanneer ik maar kon de sterren van de hemel. Dit werd opgemerkt door mijn ouders. Met, ongetwijfeld de beste bedoelingen, lieten zij mij vanaf vierjarige leeftijd danslessen volgen en voor publiek optreden. Vanaf dat moment, heb ik in duizenden zalen en podia opgetreden en dans- en muziek opleidingen gevolgd. Behalve van dansen, hield ik ook van zingen. Maar telkens als ik mijn mond opende, uitte mijn vader kritiek op mijn zangstem. Hierdoor durfde ik niet meer te zingen en kreeg ik een hekel aan dansen.

Pas na lange tijd heb ik mijzelf kunnen bevrijden van het oordeel van anderen en heb ik "het dansen en zingen" in pure vorm hervonden.

Eerst ben ik gaan zingen en pas veel later kon ik ook weer natuurlijk dansen.

Nu werk ik als ambulant begeleider, zangeres, intuitief zang en danscoach en heb ik cursussen mindfulness, metamorfose massage en natuurvoedingskunde gevolgd. In mijn vrije tijd, dans ik het liefst, op mooie meeslepende muziek om uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen en gezond te blijven.

Ik zing met veel gevoel liedjes uit verschillende werelddelen zoals Braziliaanse bossa nova's, Kaapverdiaanse blues, Molukse traditionals, Indiase mantra's en Portugeze fado, Spaanse bolero's.

De mensen die ik begeleid en coach, maken stappen op het vlak van bewustzijns- en persoonlijke ontwikkeling. De mensen voor wie ik zing ervaren dit als balsem voor de ziel.

www.mindfuldansen.nl