Bossa Fado concert met Bossa Fado zangeres Tamara Maria

De gepassioneerde Fado muziek afgewisseld met de zwoele lichtvoetige Bossa Nova Muziek is een unieke combinatie die alleen Tamara Maria kan bieden.

Wanneer je Tamara Maria Bossa Navo en Fado hoort zingen, weet je het meteen : Zij heeft ook Portugees bloed door haar aderen stromen en de Saudade " zit in haar genen. In het zwart gekleed met een sjaal gedrapeerd over haar schouders, zingt Tamara Maria over het harde leven, de zee die geeft en neemt, de ongenadige liefde en het betoverende Lisboa. Als een ware fadista schuwt Tamara Maria niet die typisch snik in de stem, die gekwelde expressie, de handgebaren en de rauwe emotie die Fado zo onmiskenbaar Fado maakt. Gitaarbegeleiding door gitarist Frans van Keep.

Bossa Fado live muziek met Fadozangeres Tamara Maria

is een beleving. Het lied komt van binnen uit en moet naar buiten. De gitaar begeleidt, omlijst, soleert, vertraagd, versneld, liefkoost de stem van Tamara Maria. Als een samenspel tussen snaren en stem. En jij, de luisteraar, bent getuige. Die Portugese woorden, wellicht onverstaanbaar, maar zo recht uit het hart, dat iedere toehoorder ze begrijpt. Van hart tot hart. O coração fala ao coração. Fado is echt. Fado komt binnen. Fado is het leven.

Geniet van Bossa fado zangeres Tamara Maria. Als theaterconcert of als huiskamerconcert of tuinconcert of in een restaurant zoals de talloze restaurants in Lissabon. Boek een Fado concert met Tamara Maria hier.

Tamara Maria zingt behalve fado ook een breed achtergrondmuziek repertoire. Zoals lounge muziek, latin muziek, jazzy muziek, bossa nova, smooth popmuziek. Dus als u een middag of avondvullen optreden wenst, kunt u Tamara Maria als allround latin, lounge zangeres met dito repertoire inzetten.

Met gitarist Frans van Keep