Geniet van een Bossa Nova en Fado Concert in de tuin of op het terras.

Boek een tuinconcert of buitenconcert van Bossa Nova en Fado Zangeres Tamara Maria

Bekijk hier de filmpjes.

Verwen jezelf en verras je geliefde met een vakantie in eigen tuin. Boek een live concert van Bossa & Fado zangeres Tamara Maria op je terras.

Nu het mooier weer wordt, willen we het liefst er op uit trekken naar het warme zuiden, Portugal, Spanje, Brazilië of Latijns Amerika.

Maar je kan ook vanuit je huis levensecht genieten van exotische oorden.

Nodig zangeres Tamara Maria in je tuin uit en laat je mee slepen door het levenslied van Portugal, de zwoele ritmes van Brazilië en de passie van Latijns Amerika.

Voeg daar aan toe, lekkere mediterrane hapjes, een roséetje en het lentezonnetje …. en jouw dolce vita is compleet.

Tuinconcert op veilige afstand (3 meter).

Verwen jezelf en verras je geliefde met een muzikale vakantie trip in jouw eigen tuin op veilige afstand. Geniet van het levenslied van Portugal, de zwoele ritmes van Brazilië en de passie van Latijns Amerika, In je eigen tuin in het lentezonnetje met tapas en een roséetje er bij. Boek een veilig tuinconcert van Latin, Bossa en Fado zangeres Tamara Maria en gitarist Frans van Keep.

Bossa Nova : Concertmuziek.

Het Bossa Nova Concertprogramma bestaat uit alle klassieke bossa nova liederen. Prachtige gedichten van de Braziliaanse dichter Vinicius de Moraes op muziek van de legendarische componist Antonio Carlos Jobim. In dit concertprogramma komen de vele gezichten van Bossa Nova aan bod. Van bitterzoete liefdesverdriet en  heimwee tot gepassioneerd en lyrisch. Op authentieke wijze vertolkt door bossa nova zangeres Tamara Maria. 

Bossa Lounge : achtergrondmuziek.

Bossa Lounge is de achtergrondmuziek variant van Bossa Nova en is geschikt voor een tuinfeest, bruiloft, receptie, verjaardag, jubileum, barbecue, brunch of diner.  Deze livemuziek is een aangename cocktail van bossa nova, lounge, jazzy, smooth pop, latin, braziliaanse, spaans en ballads. Boek bossa en lounge zangeres Tamara Maria samen met gitarist of pianist of een livemuziek duo of livemuziek trio.