Even voorstellen, ik ben Tamara Maria, zangeres, bandleider, zangdocent, coach ....

Als zangeres heb ik mij door de jaren heen gespecialiseerd in de muziekgenres : bossa nova muziek, fado muziek, latin muziek, jazzy pop muziek, Braziliaanse muziek, Portugese muziek, Spaanse muziek en wereldmuziek.

Ik ben te boeken in diverse band samenstellingen van solo en duo tot kwintet.

Ik verzorg met name intieme theater optredens en huiskamerconcerten en daarnaast ; allround sfeermuziek op de achtergrond tijdens particuliere en zakelijke evenementen.

Opleiding en ervaring.

Na het conservatorium heb ik masterclasses gevolgd in Nederland en Brazilië bij vooraanstaande musici en docenten en samengewerkt met veel gerenommeerde nationale en internationale jazz-, pop- en wereldmusici op podia en in studio’s. Voor meer info, zie muziekencyclopedie.nl/tamaramaria.

Zangworkshops, Zanglessen, Podium coaching.

Als zangdocent geef ik zanglessen en zangworkshops.

Ik ben aan het conservatorium opgeleid tot allround lichte muziek zangdocent.

Ik onderwijs in de stijlen : pop, jazz, blues, rock, wereldmuziek en Nederlandstalige muziek.

Ruim 15 jaar geef ik nu zangles. Eerst 5 jaar in dienst bij een muziekschool daarna tot op heden in mijn eigen zanglespraktijk www.DeZangles.nl

Coach

Naast zangles geven en live optreden, werk ik ook als ambulant begeleider. Ik help mensen om weer vreugde en zingeving te ervaren. Daarbij zet ik muziek, zang en stemwerk als middelen ter ondersteuning.

In het verleden heb ik ook professionele studies gevolgd op het gebied van dans, voedingskunde en arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid. Ik heb lange tijd gewerkt als personeelsbemiddelaar en begeleider van langdurig werkzoekenden. Ik heb ook jaren opgetreden als danseres in een dansensemble.

Inspiratie

Zowel mijn achtergrond als mijn interesses zijn heel divers. Ik deel hier graag mijn muziek, ideeën, inspiraties en beschouwingen.

Kijk en luister op deze site naar wat jou aanspreekt.

Veel plezier en tot ziens !"

Tamara Maria