ONLINE ZANGLES, ONLINE COACHING, ONLINE ZINGEN, TAMARA MARIA, ZANGLES


Zit jij ergens mee ? Kom je er niet uit ? Voel je je eenzaam ? Zoek je iemand die met je mee voelt en mee denkt ? Iemand die naar je luistert en je begrijpt ?

Boek dan een inzicht&advies-gesprek bij mij.

Mijn grootste leerschool, is de school des levens. De school waar wij allemaal mogen leren. Zo heb ik, net zoals jij, de nodige levenservaring opgedaan.

Opgroeiende tussen verschillende culturen, worstelde ik vaak met het gevoel nergens bij te horen. Ik was een gevoelig kind en zocht mijn toevlucht tot het lezen van literatuur, het schrijven van gedichten, dansen, zingen, tekenen en het luisteren naar jazz muziek.

Eenmaal volwassen, heb ik me gekwalificeerd tot gediplomeerd en ervaren docent, bemiddelaar en begeleider van werkzoekenden en mensen die niet zelfstandig kunnen wonen. In deze functies, heb ik al veel mensen mogen helpen. Daarnaast heb ik samengewerkt met veel verschillende bedrijven, partijen, organisaties, teams, collega's en freelancers. In mijn privéleven, ben ik moeder van een bijzondere zoon van 17 jaar.

Met mijn intuïtie, helderwetendheid, innerlijke wijsheid en de bagage die ik door de jaren heen heb opgedaan, kan ik je op weg helpen.

Na ons gesprek voel je je beter en lichter. Je hebt je verhaal kwijt gekund, je hebt nieuw inzichten opgedaan en een frisse kijk op je situatie, waardoor je weer verder kunt.