online zangles, zoom zangles, online zingen, zoom zingen, online stembevrijding, zoom stembevrijding, online zangdocent, online zangcoach

#STAY POSITIVE AND SING !

Als je je even wat minder voelt. Ga dan zingen en geniet van de muziek. Dan voel je je direct een stuk beter. Door het zingen produceert je lichaam endorfines die voor een geluksgevoel zorgen. Je traint ook meteen je longen en je hart. Je lichaamshouding verbetert en je verstevigt de spieren van je buik en rug. En doordat je controle krijgt over je ademhaling, vermindert ook de stress.

WAT GAAN WE DOEN ?

We beginnen direct met zingen en daarnaast doen we leuke oefeningen om jouw stem te ontwikkelen. Ook kiezen we liedjes die goed bij jou passen. Zodat je kunt genieten van je eigen stem en van de muziek. Je zult merken dat je steeds gemakkelijker en beter gaat zingen.

GENIETEN EN GROEIEN.

Je gaat vrijelijk en met plezier te zingen en leert je stem goed te gebruiken. Door het zingen en de coaching, groeit je zelfvertrouwen en leer je om beter naar je eigen stem te luisteren.  Zingen brengt je a.h.w. dichter bij jezelf.

Zing zoals je bent.

Zing je graag ? En wil je graag vrijelijk leren zingen ? Ik help jou die drempel over. Mijn naam is Tamara Maria. Ik ben ervaren en conservatorium gediplomeerd zangeres, zangdocent en persoonlijk begeleider. Wil je je stem nog beter leren gebruiken en wil je tips over hoe je beter een lied kunt zingen ? dan kan ik je daarbij helpen. Ik help je graag om vrijelijk en met plezier te zingen en je stem goed te gebruiken. Ook en juist als je je een beginner of onervaren voelt, want ik pas mij aan aan jouw instapniveau.

Hoe ziet een zangles er uit ?

Kies maar alvast een lied uit dat je graag zingt want, schrik niet, we gaan meteen zingen :-) ! Daarnaast doen we oefeningen om jouw stem te ontwikkelen Zodat je kunt genieten van je eigen stem en van de muziek. En je gaat steeds gemakkelijker en beter zingen. Niet alleen tijdens de les maar ook gewoon in het dagelijks leven. Uit puur plezier. Je begint bij het begin. Dat wil zeggen .... Jouw begin en jouw begin = wat JIJ kan. Want wat jij kan, dat wordt ons vertrekpunt. Iedere vooruitgang is een overwinning en je zult vooruitgang boeken en groeien. In meerdere opzichten ! Want zingen is niet alleen kwestie van lichaamsbeheersing en techniek maar ook een kwestie van zelfvertrouwen en "je zelf laten horen", letterlijk en figuurlijk.

Zingen is goed voor lichaam en geest.

Van zingen word je blij. Het is bijna een natuurlijke drug. Door het zingen produceert je lichaam endorfines die voor een geluksgevoel zorgen. Je traint ook meteen je longen en je hart. Je lichaamshouding verbetert en je verstevigt de spieren van je buik en rug. En doordat je controle krijgt over je ademhaling, vermindert ook de stress. Je hoeft hiervoor geen geweldig of volleerd zanger of zangeres te zijn. Het gaat er om dat je geniet van je eigen stem en van het zingen zelf, zonder oordeel, schroom of terughoudendheid.

Nu ook online zangles mogelijk.

Hoe werkt online zangles ? Je download eenmalig Zoom en dan hoef je alleen maar in te loggen om in de zoom studio van Tamara Maria te komen. Lukt het niet ? Maak een belafspraak met mij. Ik loods je door de stappen.

Wat heb je er voor nodig ? een laptop, I-pad of een computer met camera, je mobiel en (bluetooth) speaker om begeleidingen of karaokes af te spelen

Wat zijn de voordelen van online zangles ? Het is veilig in je vertrouwde omgeving. Je kunt zelf je zangles opnemen op beeld en geluid. Je kunt de les daarna opnieuw bekijken om te oefenen en te leren. Je hoeft er niet voor te reizen, dat scheelt tijd en geld

online zangles, zoom zangles, online zingen, zoom zingen, online stembevrijding, zoom stembevrijding, online zangdocent, online zang docent, online zangcoach, online zang, online muziekles